I just orderd....

OPI <3

Har lavet lidt et røverkøb. Der er åbnet en butik i Århus der hedder normal. (Den eksistere vidst allerede i flere andre byer) min veninde og jeg besluttede os for at vi ville der ind og se os lidt omkring, men vi forventede dog ikke meget.

Vi bruge en del tid der inde, og var meget tilfredse da vi kom ud der fra igen, vi havde ingen anelse om hvor mange lækre ting de har til billigere penge end man kan købe jeg så mange andre steder i DK.

Jeg købet blandt andet en lækker OPI neglelak. Jeg har altid godt kunne tænke mig en, men jeg er bare for cheap Ass til at give så meget for en neglelak jeg kun kommer til at have på 1 gang om året ( jeg har mange neglelakker, og jeg skrifter hver uge). Men i normal er de halv pris af hvad du kan få dem til andre steder, så valgte at købe en. De har rigtig mange gode basis farver både fra OPI, essie og chaina glaze og de er alle til cheap Ass priser 😛

så jeg kan helt klart anbefale at i tager et smut forbi normal hvis i er cheap Ass studerende lige som mig, de har meget mere end bare neglelak 😉

imageimageimage

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I just orderd....